Advertisement Advertisement

PAUL MCCARTNEY’NİN ŞARKI SÖZLERİNDEN İKİ CİLTLİK KİTAP


Efsanevi İngiliz müzik grubu The Beatles’ın geriye kalan iki Beatle’ından Paul McCartney’nin yazdığı şarkı sözlerinden oluşan bir otobiyografi kitabı yayınlanacak. 

Pulitzer Ödüllü İrlandalı şair Paul Muldoon’un editörlüğünü yaptığı ve önsözünü yazdığı 154 şarkı sözü, 2 cilt ve 960 sayfadan oluşan  “The Lyrics: 1956 to the Present” (Şarkı Sözleri: 1956’dan Günümüze) isimli otobiyografi 2 Kasım 2021’de raflarda yerini alacak.

Kitapta ayrıca müzisyenin kişisel arşivinden taslaklar, mektuplar ve fotoğraflar da var.

Hayatında her zaman, nerede olursa olsun, şarkı sözü yazmayı hiç bırakmadığını belirten Britanyalı müzik ikonu Paul McCartney, “Biliyorum bazı insanlar belli bir yaşa geldiklerinde, geçmişteki hayatlarını anımsamak için günlüklere başvurmayı sever ama benim öyle defterlerim yok. Benim sahip olduklarım, hemen hemen aynı amaca hizmet ettiğini öğrendiğim şarkılarım, yüzlercesi… Ve bu şarkılar tüm hayatımı kapsıyor”  açıklamasında bulundu.

14 yaşından bu yana şarkılar yazan müzisyenin, editörü Muldoon ile 5 yıl boyunca yaptığı görüşmelerin kitapta temel alacağı belirtiliyor.

Kitap için hazırlanan tanıtım klibi ise hemen aşağıda: 

YORUM YAP

You don't have permission to register
Follow us on Social Media