
YILLAR SONRA TOM YORKE’TAN YENİ CREEP YORUMU

Radiohead’in solisti ve bestecisi Thom Yorke, grubun en ünlü şarkılarından Creep’i yıllar sonra yeniden yorumladı.
İlk olarak 1992 yılında yayınlanan Creep’in yeni remix’i, Japon tasarımcı Jun Takahashi’nin Tokyo Moda Haftası’nda UNDERCOVER Sonbahar/Kış 2021 Kadın koleksiyonu için sergilediği Creep Very şovu için özel olarak yaratıldı.
Beggars/XL Recordings etiketi ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğinde yayınlanan Creep (Very 2021 Rmx), 13 Temmuz itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Yeni single’a ait kapak tasarımı da Jun Takahashi’ye ait.

9 dakikalık yeni remix, yavaş temposuyla orijinal hâline bambaşka bir hava katarak 30 yılını dolduran ünlü şarkıyı 2021 yılına ve modern dünyaya yeniden kazandırıyor.
Şarkı tüm dijital platformlarda, dilerseniz buralardan dinleyebilirsiniz.