
Biri “TechnoWeen 31 Ekim’de Volkswagen Arena’da” mı dedi?

Suit&Panda
Sıkı durun! Size erken ama güzel bir havadisimiz var. Erken diyoruz çünkü daha ekim ayına çok var. Acele edin de diyoruz çünkü biletler bugün satışa çıkıyor! Elektronik müziğin yıldız isimleri 31 Ekim akşamı Volkswagen Arena’da Marginal Events’in düzenlediği TechnoWeen gecesinde sizlerle buluşuyor.

İtalyan prodüktör Sasha Carassi
Tekno denince akla ilk gelen record labellar listesinin en başında yer alan Drumcode DJ ve prodüktörlerinin sahnede olacağı TechnoWeen 31 Ekim akşamı Volkswagen Arena’da. Gecede kimler yok ki… Türkiye’de büyük bir dinleyici kitlesine sahip Zürih çıkışlı Lilly Palmer, dark ve melodik sound’u ile son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Techno müziğin Avrupa başkenti olarak kabul edilen Berlin çıkışlı Thomas Schumacher’in yanı sıra, İstanbullu müzik severler ile ilk kez buluşacak olan Drumcode’un temel taşlarından İtalyan prodüktör Sasha Carassi ve Mark Reeve’e yerli sahnenin parlayan yıldızları Sezer Uysal ve Suit&Panda eşlik edecek.

Türkiye’de büyük bir dinleyici kitlesine sahip Zürih çıkışlı Lilly Palmer
Sadece VIP bilet sahiplerinin katılabileceği after party ise sabah 06:00 ile 10:00 arasında backstage artist lounge’da gerçekleşecek. Farklı sahne şovlarının ve geceye özel görsel efektlerin damga vuracağı etkinliğe katılanlar gecede düzenlenecek olan kostüm yarışmasıyla after party’ye VIP bilet ve para ödülü gibi hediyeleri kazanma fırsatı yakalamış olacaklar.
Cadılar Bayramı gecesindeki “Dark Halloween” deneyimi saat 22:00’de başlayacak ve sabahın ilk saatlerine kadar aralıksız devam edecek.
Marginal Events tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan TechnoWeen gecesinin sınırlı sayıdaki erken dönem biletleri BuGece.co‘da satışta.