“JESSICA WALTER İLE ŞİMDİ CENNET DAHA KOMİK BİR YER”

Clint Eastwood’un “Ölümün Sesi” filmindeki takipçisi Evelyn rolü ve “Arrested Development” ile“Archer” dizileriyle tanınan Emmy ödüllü aktris Jessica Walter, çarşamba günü New York’ta hayatını kaybetti. Walter, 80 yaşındaydı.
2021, sinema dünyasından da kayıplarını vermeyi sürdürüyor, ne yazık ki… “Arrested Development” dizisindeki manipülatif alkolik Lucille Bluth’u rolüyle 2005 yılında Emmy adaylığı alan aktris Jessica Walter da kaybettiklerimiz listesine eklendi.
Yapım şirketi 20th Television Wlater’ın ardından yazılı bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Jessica Walter’ın şeytani Lucille Bluth olarak muhteşem dönüşü, televizyon tarihinin en büyük komedi performanslarından biri ve biz onunla çalışmayı, izleyiciler kadar çoksevdik. Ailesine ve arkadaşlarına, özellikle kızına ve eski meslektaşımız Brooke’a. Şimdi Jessica’nın varlığıyla cennet daha da komik bir yer, biliyoruz.”