Advertisement Advertisement

Arter’de caza davetlisiniz


Beste ve düzenlemeleriyle Türkiye caz tarihinde önemli bir yeri olan Emin Fındıkoğlu, 80’inci yaşını tamamlamak üzere olduğu günlerde saksofonların yer aldığı beşlisiyle Arter’e konuk oluyor.

Türkiye caz tarihine baktığımızda Arif Mardin’den sonra beste ve düzenlemeler açısından akla ilk gelen isim hiç kuşkusuz, Emin Fındıkoğlu. 6 Aralık Cuma akşamı saat 21:00’de Sevgi Gönül Oditoryumu’ndaki konseri ajandanıza not edin. Emin Fındıkoğlu Beşlisi, vokalist Zeynep Kuyumcu’nun yorumlarının etrafında kurulu bir repertuvarı seslendirmeye hazırlanıyor.

Vokalde Zeynep Kuyumcu, piyanoda Emin Fındıkoğlu, alto saksofonda Duru Tuna, tenor saksofonda Barış Ertürk ve davulda Fırtına Kıral’dan oluşan Emin Fındıkoğlu Beşlisi, Arter’deki performansında Kuyumcu’nun yorumlarının etrafında kurulu bir repertuvarı seslendirecek.

Konserin biletlerini Arter’den temin edilebilirsiniz.

You don't have permission to register
Follow us on Social Media